Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Gazpromneft Diesel Extra 15W-40 10 L motorolaj

Gazpromneft Diesel Extra 15W-40 10 L motorolaj
7 558 Ft + ÁFA = 9 599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 96 Ft

Szállítás 2-4 munkanap

 

Univerzális, minden évszakban használható félszintetikus (Gazpromneft Diesel Extra 10W-40), valamint szintetikus (Gazpromneft Diesel Extra 15W-40, 20W-50) motorolajokat magas minőségű bázisolajok és kiegyensúlyozott adalékcsomag felhasználásával gyártják. 
A feljavított bázisolajok felhasználása meghosszabbítja az olaj élettartamát, csökkenti az olaj füstöléssel történő elhasználódását, valamint növeli a vegyi rozsdásodással szembeni ellenállóságát. 
Az olajokat az Euro-2 környezetvédelmi szabványoknak megfelelően fejlesztették ki. Magas semlegesítő tulajdonságokat garantál a növelt kéntartalmú diesel-üzemanyag mellett. Nagy kilométer- vagy munkaóraszámmal rendelkező dízelmotorok számára ajánlják.
A magas hatásfokú import adalékcsomag csökkenti a gyanta- és lakklerakódások képződését a motor felületén, valamit a ráégett lerakódások képződését a henger és a dugattyú falain, így bitosítva a motor tisztaságát
 megvédi a motor alkatrészeit a kopástól, megelőzi a rozsdásodást 
 véd az oxidálódással és az öregedéssel szemben 
 a stabil viszkozitási és hőmérsékleti tulajdonságok megbízható védelmet nyújtanak a motornak nehéz üzemi körülmények között 
 megbízható védelmet nyújtanak motornak magas környezeti hőmérsékletnél.
Autóbuszok, nyerges vontatók, valamint terepjáró, építő vagy mezőgazdasági technika a CF-4 vagy alacsonyabb szintű olajokat követelő, erősen forszírozott, nagy terhelhetőségű – turbófeltöltővel rendelkező vagy anélküli – dízelmotorjaiban (Euro-2-ig).

 • API СF-4/CF/SG
  MB 228.1, MAN 271, Volvo VDS
  KAMAZ NyRt.
  Avtodizel (YMZ) NyRt.
  Az Oroszországi autómérnökök egyesületének tanúsítványával
 • Cikkszám
  GDE15w4010
  Tömeg
  9 kg/db
Agro-Szaki
Webáruház készítés