Pénzvisszafizetési Garancia
Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás

Hidraulika olaj


Legyen szó bármilyen mezőgazdasági gépről, annak megfelelő olajozottságáról gondoskodni érdemes. Nemcsak azért, mert a hidraulika olajjal csökkenthetjük az alkatrészek közötti súrlódást, hanem azért is, mert ezzel egyidejűleg növelhetjük gépeink élettartamát is. Kínálatunkban 46-os és 68-as viszkozitással bíró hidraulika olajakat ajánlunk ilyen célokra. Védje meg Ön is hatékonyan folyamatosan használatban lévő MTZ traktorát, vagy az ennek szervizeléséhez szükséges szerszámgépeit a korrózióval szemben! Vegye szemügyre a teljes kínálatot!
Hidraulika olajak verhetetlen árakon

A minőségi hidraulika olaj elengedhetetlen mezőgazdasági gépei kifogástalan állapotához. Az Agroszaki webáruház kínálatát úgy állítottuk össze, hogy Ön a lehető legjobb árakon juthasson első osztályú termékekhez, méghozzá neves gyártóktól. Válassza ki a traktorjához és egyéb mezőgazdasági gépéhez legjobban illő típust, és adja le rendelését néhány egyszerű lépésben!

 

Hydro 46-os és 68-as olajak széles választékban

Ezek a széleskörűen alkalmazható hidraulikus olajak remekül megállják a helyüket szerszámgépek hidraulikus rendszereiben, műanyagipari gépek esetében, préseknél vagy éppen anyagmozgató berendezéseknél. Akár a 46-os, akár a 68-as viszkozitási osztályú típus mellett teszi le a voksát, biztos lehet benne, hogy a nemzetközi és hazai szabványoknak tökéletesen megfelelő adalékanyag kerül a gépekbe.

 

Márkás termékek az olajozott munkáért

Az orosz Gazpromneft, az angol Netla vagy éppen a holland MPM. Ezek a márkák szerte a világon garanciát jelentenek a kifogástalan minőségre és a rendkívüli finomságra. Egyes típusok antioxidáns és kopáscsökkentő hatásukkal a gépek élettartamát is kitolják, míg más modellek hatékonyan állnak ellen az üledék- és lerakódásképződésnek. Az Agroszaki virtuális polcain számos kiszerelésben kaphatók a hidraulikus olajak, így akár nagyobb mennyiséget is rendelhet pár kattintással, remek áron.

 

Vásárlásával nálunk még spórolhat is!

Amennyiben regisztrál webshopunkban, rendelései után pontokat írunk jóvá Önnek, melyeket a következő vásárlásaikor beválthat, ezzel is csökkentve az adott termékek árát. Sőt, akár a postaköltségre is felhasználhatja a hűségpontokat, mindegy, hogy hidraulika vagy lánckenő olajat, esetleg MTZ alkatrészt rendel.

 

Helyezze kosárba termékeink egyikét, és vegye igénybe a Szaki futár szolgáltatásait!

Webáruház készítés