Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fizetési megoldás

Hidraulika olaj


Legyen szó bármilyen mezőgazdasági gépről, annak megfelelő olajozottságáról gondoskodni érdemes. Nemcsak azért, mert a hidraulika olajjal csökkenthetjük az alkatrészek közötti súrlódást, hanem azért is, mert ezzel egyidejűleg növelhetjük gépeink élettartamát is. Kínálatunkban 46-os és 68-as viszkozitással bíró hidraulika olajakat ajánlunk ilyen célokra. Védje meg Ön is hatékonyan folyamatosan használatban lévő MTZ traktorát, vagy az ennek szervizeléséhez szükséges szerszámgépeit a korrózióval szemben! Vegye szemügyre a teljes kínálatot!
Hidraulika olajak verhetetlen árakon

A minőségi hidraulika olaj elengedhetetlen mezőgazdasági gépei kifogástalan állapotához. Az Agroszaki webáruház kínálatát úgy állítottuk össze, hogy Ön a lehető legjobb árakon juthasson első osztályú termékekhez, méghozzá neves gyártóktól. Válassza ki a traktorjához és egyéb mezőgazdasági gépéhez legjobban illő típust, és adja le rendelését néhány egyszerű lépésben!

 

Hydro 46-os és 68-as olajak széles választékban

Ezek a széleskörűen alkalmazható hidraulikus olajak remekül megállják a helyüket szerszámgépek hidraulikus rendszereiben, műanyagipari gépek esetében, préseknél vagy éppen anyagmozgató berendezéseknél. Akár a 46-os, akár a 68-as viszkozitási osztályú típus mellett teszi le a voksát, biztos lehet benne, hogy a nemzetközi és hazai szabványoknak tökéletesen megfelelő adalékanyag kerül a gépekbe.

 

Márkás termékek az olajozott munkáért

Az orosz Gazpromneft, az angol Netla vagy éppen a holland MPM. Ezek a márkák szerte a világon garanciát jelentenek a kifogástalan minőségre és a rendkívüli finomságra. Egyes típusok antioxidáns és kopáscsökkentő hatásukkal a gépek élettartamát is kitolják, míg más modellek hatékonyan állnak ellen az üledék- és lerakódásképződésnek. Az Agroszaki virtuális polcain számos kiszerelésben kaphatók a hidraulikus olajak, így akár nagyobb mennyiséget is rendelhet pár kattintással, remek áron.

 

Vásárlásával nálunk még spórolhat is!

Amennyiben regisztrál webshopunkban, rendelései után pontokat írunk jóvá Önnek, melyeket a következő vásárlásaikor beválthat, ezzel is csökkentve az adott termékek árát. Sőt, akár a postaköltségre is felhasználhatja a hűségpontokat, mindegy, hogy hidraulika vagy lánckenő olajat, esetleg MTZ alkatrészt rendel.

 

Helyezze kosárba termékeink egyikét, és vegye igénybe a Szaki futár szolgáltatásait!

Agro-Szaki