Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fizetési megoldás

Mtz alkatrészek

Főkategória >Mtz alkatrészek

Ha Ön Mtz tulajdonos, akkor tisztában van azzal, mennyire fontos, hogy a traktorban minőségi alkatrészek legyenek. Mi sem gondoljuk ezt másként, éppen ezért kínálunk orosz és ukrán gyártmányú, ellenőrzött termékeket vásárlóinknak. Cserélje le az elhasználódott alkatrészeket már ma, és rendeljen megbízható forrásból származó termékeket az Agroszaki webáruházából! A megvásárolt alkatrészek beüzemelésére, cseréjére is lehetőséget biztosítunk. Érdeklődjön a Grammer ülésekről is elérhetőségeinken!

 
Mtz alkatrészek – az élvonalban 1946 óta

A több mint 7 évtizedes múltra visszatekintő fehéroroszországi mezőgazdasági gépgyár termékei manapság is világszinten piacvezetőnek számítanak, így megbízható választást jelentenek az agrárszektorban tevékenykedők számára.

A precíz kivitelezésű munkagépek és alkatrészek mindegyike a szigorú követelményeket támasztó EU-s szabványoknak megfelelően kerül gyártásra. A folyamatosan bővülő termékpalettán a különböző típusú traktorok mellett rakodógépek, kert- és erdőművelő, fakitermelő berendezések, sőt bányagépek is kiemelkedő választékban megtalálhatók.

 

Van gépe hozzá? A többit szerezze be nálunk!

Az Agro-Szaki Webáruház a valós, aktuális piaci igényeket felmérve, az ágazat dinamikus fejlődéséhez igazodva alakítja kínálatát. Mtz alkatrészeink felhozatalában minden szükséges kiegészítőt megtalál, amit a színvonalas mezőgazdasági gépek karbantartása és a gördülékeny munkavégzés megkövetel, a motorkellékektől kezdve a fékberendezéseken át egészen a vezetőfülkékig.

Regisztrálni is megéri nálunk: bizalmáért hűségkártyájára ugyanis 300 pontot ajándékozunk indítás gyanánt, melyet minden egyes rendeléssel növelhet, illetve beválthat.

Éljen vonzó kedvezményeinkkel, böngéssze végig online shopunk teljes Mtz alkatrész szortimentjét, és vásároljon rendkívül kedvező áron hosszú élettartamú, minőségi termékeket! Amennyiben úgy érzi, jól jönne némi segítség az optimális kiegészítő kiválasztásában, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

 

A házhoz szállítást villámgyorsan, pénztárcabarát díjszabással és rugalmas feltételekkel biztosítjuk Önnek – számunkra a késő esti időpont vagy a hétvégi fuvar sem jelent akadályt!

Agro-Szaki