Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fizetési megoldás

Munkagépek

Főkategória >Munkagépek

FIGYELEM!!!

Munkagépek megrendelését kizárólag webáruházunkban leadott megrendeléssel,
vagy e-mail üzenetben küldött megrendeléssel fogadunk el!

Miért? - Kizárólag csakis az ÖN érdekében:

  • Lesz nyoma megrendelésének
  • Ön adja meg a számlázási, valamint a szállítási adatokat, elérhetőségeket
  • Mi visszaigazoljuk megrendelését, amelyben megadjuk a szállítási határidőt is

 

Mezőgazdasági gépeink között a legtöbb földműveléshez szükséges eszközt megtalálja. Kezdje a kategória átböngészését a talajlazítóknál, majd ismerje meg nagy teljesítménnyel működő fűkaszáinkat, és zárja a sort márkás permetezőgépeinkkel! Felhozatalunkat folyamatosan módosítjuk és gyarapítjuk vásárlóink igényeinek megfelelően, így érdemes minket nyomon követnie. Hűséges, regisztrált ügyfeleinket egészéves kedvezményekkel ajándékozzuk meg. Csatlakozzon megrendelőinkhez!


15 termék
Rendsodró
23 termék
Műtrágyaszóró
4 termék
Big zsákemelő
19 termék
Talajlazító gépek
25 termék
Ásóborona
23 termék
Eke
Eke
1 termék
Simítók
6 termék
Gyomfésű
4 termék
Gödörfúró
1 új
73 termék
Szárzúzó
28 termék
Pótkocsi
10 termék
Öntöződob
10 termék
Talajmaró
19 termék
Kombinátor
6 termék
Cambridge henger
1 termék
Gyűrűs henger
1 termék
Fogas borona
2 termék
Rakodógép
17 termék
Vetőgép
1 termék
Kompaktor
2 termék
Fronthidraulika
4 termék
Trágyaszóró


Mezőgazdasági gépek a korszerű termelésért

A modern mezőgazdaság gépesített, ez teszi lehetővé a hatékony és gyors termelést mind a növénytermesztés, mind az állattenyésztés területén. Legyen szó zöldség-, gyümölcs vagy takarmánytermesztésről, a különböző munkafolyamatokat és –fázisokat ma már gépek segítségével végezzük el. Az erőgépekre (traktor, kombájn) kapcsolt eszközökkel gyakorlatilag bármilyen munka elvégezhető, így a szántás, vetés és betakarítás sikeressége ma már nem pusztán az elérhető technológián – vagy épp annak hiányán – múlik.

 

Az ekétől a homlokrakodóig

Az Agro-Szaki webáruházában minden olyan mezőgazdasági gépet megtalál, ami elengedhetetlen a földműveléshez. A traktorra kapcsolható eke talajtörésre és szántásra való. A folyamat során a talajt átforgatják, lazítják, porhanyósítják, valamint beszántják a növényi és egyéb szerves anyagokat, a tárcsával pedig aprítják és morzsolják a földet. A boronát vetés előtt és után is használják: előbb a talaj előkészítésére, aztán pedig a magok és a műtrágya talajba takarására. Ami a műtrágyaszórót, vetőgépet és permetezőgépet illeti, az elnevezésükből még a laikusok is pontosan következtethetnek a funkciójukra.

 

Gépesítés a kertészetben

A klasszikus talajművelő munkák mellett az általunk forgalmazott mezőgazdasági gépek jó része a kertészet területén is jeleskedik. Permetezőgépek, fűkaszák, gödörfúrók – csak néhány példa arra, hogy az egyes berendezések és eszközök számos területen jól használhatók.

 

Nézzen körül webáruházunkban, és tekintse meg munkagépeink széles választékát! Akkor sem kell máshová kattintania, ha minőségi MTZ alkatrészeket keres traktorjába, mert nálunk mindent beszerezhet. Rendeljen kedvező szállítási feltételekkel!

Agro-Szaki