Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fizetési megoldás

Homlokrakodó

Főkategória >Munkagépek >Homlokrakodó

Homlokrakodóinkat ajánljuk műtrágyázáshoz, bálarakodáshoz, sőt építkezéseken történő anyagmozgatáshoz is. Válasszon már most munkagépeink közül, melyek szállításáról és beüzemeléséről is mi gondoskodunk. Ha csak egy új gabonakanálra, trágyavillára vagy bálatüskére lenne szüksége már meglévő berendezéséhez, akkor is érdemes körülnéznie kínálatunkban – rengeteg tartozékhoz juthat hozzá mérsékelt áron. Ha regisztrál oldalunkon, további kedvezményekben részesül.


12 termék
Homlokrakodó


Homlokrakodók és tartozékok

Egy homlokrakodó beszerzésével jelentősen kibővítheti traktorja használati lehetőségeit. Tökéletes választás, amennyiben munkagépét kotrásra vagy rakodásra is igénybe venné, emellett talajkitermeléshez vagy bányászati munkákhoz is ideálisak. A termékpalettánkon szereplő modellek kivétel nélkül rendelkeznek CE minősítéssel és típusvizsgálattal, így biztos lehet benne, hogy minden biztonsági és műszaki előírásnak maximálisan megfelelnek. Válassza ki az Ön vállalkozásához legjobban illő modellt, és vegye igénybe házhozszállítási szolgáltatásunkat is!

 

A hazai erő

Magyarország hagyományosan mezőgazdasági ország, így aligha meglepő, hogy gépgyártásban is jeleskedik országunk. Kínálatunkban éppen ezért hazai gyártmányú, kiváló minőséget képviselő homlokrakodókat talál a Wirax és a BlackBull cégektől. Mind a kocsordi, mind a keceli gyár hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, termékeiket pedig előszeretettel vásárolják külföldi ügyfelek is.

 

Homlokrakodók számos kivitelben

Rendelés előtt célszerű alaposan átgondolni, pontosan milyen célra is szeretnénk használni új szerzeményünket. Könnyebb munkálatokhoz elegendő lehet egy 7-800 kg teherbírású modell, míg az igazán nehéz feladatokra több tonnás kapacitású homlokrakodót szükséges vásárolni. Ugyanilyen meghatározó lehet az emelési magasság is, továbbá azt is mérlegelni kell, hogy szükségünk van-e olyan extrákra, mint a joystick-vezérlés vagy a multikuplung. Az Agroszaki webáruházban nemcsak komplett homlokrakodók, de alkatrészek és a gördülékeny működéshez elengedhetetlen hidraulika olajak is várják.

 

Szerelje fel traktorját egy új, minőségi homlokrakodóval, adja le rendelését kényelmesen, néhány lépésben!

Agro-Szaki