Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fizetési megoldás

Pénzvisszafizetési Garancia

Számunkra Fontos, hogy Ön igazán biztonságban érezze magát!
Bizonyos termékeinkre a Garancia mellett, amelyet az Általános Szerződési Feltételekben is olvashat https://agroszaki.hu/shop_help.php 
Pénzvissszafizetési garanciát is vállalunk!

Mely termékekre vonatkozik a Pénzvisszafizetési Garancia?
Pénvisszafizetési Garancia, azon termékeinkre vonatkozik, amelyeket előreutalással, vagy valamennyi százalékú (pl.: 50 %) előlegbefizetésével vásárolhatók meg.

Miért fontos a Pénzvisszafizetési Garancia Önnek?
Mert némely termékeknél például új Munkagépeknél, van gyártási idő. Minden munkagépet 'gyártatunk', melynek van valamennyi futamideje, 2-3-4-6 hét is lehet.
Amennyiben az Ön által kiválasztott munkagép nincs készletünkön, 'gyártatnunk' kell, mindig kérünk előleget. Előlegfizetés nélkül nem gyártunk le semmilyen munkagépet. Az előleg mértéke, a megrendelt munkagép árától függően lehet 10-20-30-40-50 %, vagy az elmúlt évek tapasztalatai alapján, számtalan alkalommal kifizették ügyfeleink a teljes vételárat (100%-ot)  is, ez az Ön döntése melyiket választja.
A pénvisszafizetési Garancia, bebiztosítja Önt, hogy az általunk vállalt gyártási időt betartsuk, elenkező esetben, meghíúsul Ön és köztünk létrejött üzlet és, az Ön által megfizetett előleg, maradéktalanul visszatérítésre kerül.

A fentiek alapján, nekünk érdekünk, hogy Ön elégedett ügyfelünk legyen, így gyártási idejünket kivétel nélkül mindig betartjuk.

 

 

Agro-Szaki