Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fizetési megoldás

Pénzvisszafizetési Garancia

Számunkra Fontos, hogy Ön igazán biztonságban érezze magát!
Bizonyos termékeinkre a Garancia mellett, amelyet az Általános Szerződési Feltételekben is olvashat https://agroszaki.hu/shop_help.php 
Pénzvissszafizetési garanciát is vállalunk!

Mely termékekre vonatkozik a Pénzvisszafizetési Garancia?
Pénvisszafizetési Garancia, azon termékeinkre vonatkozik, amelyeket előreutalással, vagy valamennyi százalékú (pl.: 50 %) előlegbefizetésével vásárolhatók meg.

Miért fontos a Pénzvisszafizetési Garancia Önnek?
Mert némely termékeknél például új Munkagépeknél, van gyártási idő. Minden munkagépet 'gyártatunk', melynek van valamennyi futamideje, 2-3-4-6 hét is lehet.
Amennyiben az Ön által kiválasztott munkagép nincs készletünkön, 'gyártatnunk' kell, mindig kérünk előleget. Előlegfizetés nélkül nem gyártunk le semmilyen munkagépet. Az előleg mértéke, a megrendelt munkagép árától függően lehet 10-20-30-40-50 %, vagy az elmúlt évek tapasztalatai alapján, számtalan alkalommal kifizették ügyfeleink a teljes vételárat (100%-ot)  is, ez az Ön döntése melyiket választja.
A pénvisszafizetési Garancia, bebiztosítja Önt, hogy az általunk vállalt gyártási időt betartsuk, elenkező esetben, meghíúsul Ön és köztünk létrejött üzlet és, az Ön által megfizetett előleg, maradéktalanul visszatérítésre kerül.

A fentiek alapján, nekünk érdekünk, hogy Ön elégedett ügyfelünk legyen, így gyártási idejünket kivétel nélkül mindig betartjuk.

 

 

Agro-Szaki