Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Vízmelegítő motorblokkra MTZ 1800W

-18%
Vízmelegítő motorblokkra MTZ 1800W
27 850 Ft + ÁFA = 35 369 Ft
Akció: 22 755 Ft + ÁFA = 28 899 Ft
Kezdete: 2023.12.17   A készlet erejéig!

Motor előmelegítő (vízmelegítő) készülékek mezőgazdasági vontatók (MTZ traktorok), tehergépjárművek (IFA tehergépkocsik) és személygépjárművek hűtőrendszeréhez. A motor előfűtése a hűtőfolyadék felmelegítésével, tehát a motor vízkörének segítségével történik.

A hidegindításról általánosságban: Minden olyan indítás, amikor a motorblokk, a kenőanyag és a hűtőfolyadék hőmérséklete +60°C alatt van. A motorkopás nagyrészt a hidegindításnak köszönhető. Motorkopás akkor is történik, ha a jármű viszonylag könnyen beindul.
Az előmelegítők előnyei

 • Nincsenek többé indítási nehézségek. Csupán fél óra előmelegítéssel az Ön járműve télen a nagy hidegben, akár -30°C-on is gond nélkül indul. Feleslegessé válik a motorkárosító hidegindító spray-k használata.
 • A motorterhelés, motorkopás csökken. Független szakértők által végzett vizsgálatok bebizonyították, hogy a hidegindítás 100 kilométer megtett útnak megfelelő motorkopással egyenértékű.
 • A motor előmelegítő(vízmelegítő) kíméli az Ön járműve motorjának főbb részeit, az indítómotort, az akkumulátort és a hengerfejet
 • Azonnali kenés a motornak. Az előfűtésnek köszönhetően az Ön járművében lévő kenőanyag (motorolaj) megfelelő viszkozitású, így rögtön biztosítja a szükséges kenést. Ezzel szemben a hideg motorban található olaj dermedt állapotban van, ami a kenés hiánya miatt az első percben jelentős motorkopással jár.
 • Alacsonyabb emisszió és üzemanyag fogyasztás, tisztább környezet. A meleg motor kevesebb kipufogógázzal terheli a környezetet, mint a hideg. Továbbá kevesebb üzemanyag szükséges az üzemi hőfok eléréséhez, ami takarékosabb fogyasztást jelent az első 8-10 kilométeren.
 • Az új járművek öregedése lassul, a régiek használhatósága javul.
 • Meleg utastér, nagyobb komfortérzet. A téli hónapokban a szabad ég alatt parkoló járművek szélvédője hóval borított és jeges. Az előmelegítés hatására az Ön járművének motorja már kellően felmelegedett ahhoz, hogy elegendő hőt juttasson a szellőztető-fűtő rendszeren keresztül az utastérbe ezáltal hamarabb leolvasztja a jeget és Ön már az indulásnál azonnal érezheti a kellemes meleget.
 • Minőség, megbízhatóság. Az előmelegítők tervezésénél alapvető követelmény volt az egyszerű, robusztus felépítés és a meghibásodás lehetőségének maximális kizárása. Minden előmelegítőnk CE jellel ellátott TÜV által bevizsgált és jóváhagyott készülék.

 

Szállítás 2-5 munkanap

 • Brand
  Agroszaki
  Cikkszám
  MTZ_1800W
  Tömeg
  4 kg/db
Agro-Szaki