Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fizetési megoldás

Lánckenő (láncfűrész) olajok

Főkategória >Lánckenő (láncfűrész) olajok

Akár benzinmotoros vagy elektromos fűrésszel dolgozik a mindennapokban, szükséges gondoskodnia annak elégséges olajozottságáról. Nem kell messzire mennie, hogy beszerezze a legmegfelelőbb lánckenő olajat, kínálatunkban többféle típus és kiszerelés közül választhat. Termékeinket bár remek áron kínáljuk, regisztrált vásárlóként még kedvezőbb áron juthat hozzá cikkeinkhez. Legyen Ön is hűséges ügyfelünk!


Sorrend:


Lánckenő olajok kiemelkedő választékban

A fáradt olajokkal, valamint a gyanúsan olcsón kínált, kétes partnertől származó lánckenő olajokkal nem éri meg kockáztatni: a túlságosan alacsony árak gyakran silány minőséget takarnak. Az ilyen termékek használata pedig hosszú távon kárt tesz még az egyébként jól karbantartott láncfűrészekben is, emellett alkalmazásuk ártalmas egészségi állapotunkra, környezetünkre nézve is. Azonban a jó nevű gyártótól és megbízható forgalmazótól beszerzett, környezetbarát termékek jelentősen lassítják az eszközök kopását, és hatékony védelmet nyújtanak a makacs szennyeződésekkel szemben is.

 

Menjen a munka olajozottan!

Tudta, hogy a lánckenő olaj körültekintő kiválasztásával nem csupán a mindennapi munkavégzést teheti gördülékenyebbé, hanem akár évekkel megnövelheti a fűrészek élettartamát is? Az Agro-Szaki online shopjában különböző árfekvésű, ám egytől egyik kiváló minőségű termékek közül választhatja ki a készülékéhez leginkább illő típust akár benzinmotoros, akár elektromos fűrészhez keres olajat. Az optimális kenés és tapadás biztosításához megfelelő viszkozitás (folyékony halmazállapotú anyagok között létrejövő belső súrlódás) szükséges, extrém alacsony, ill. magas hőmérséklet esetén is.

Térképezze fel webáruházunk széles felhozatalát, és rendeljen az Ister Lub-Chain, Luben vagy éppen a Mannol márka professzionális lánckenő olajai közül kiváló ár-érték arányban, gyors és jutányos házhoz szállítással!

 

Érdemes vetnie egy pillantást színvonalas hidraulika olaj palettánkra is – ne mulassza el a regisztrációt a beváltható hűségpontokért!


Agro-Szaki