Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fizetési megoldás

Termékek


Burgonya kiszedő 1 soros Gumipálcás szalaggal LÍZINGLEHETŐSÉGET IS BIZTOSÍTUNK!
Burgonya kiszedő 1 soros Gumipálcás szalaggal LÍZINGLEHETŐSÉGET IS BIZTOSÍTUNK!

Bomet-1 soros gumipálcás kivitelben!

A BOMET szállítószalagos kiszedő (1 soros) egy egysoros gép, amely a hárompont felfüggesztésre van felszerelve, és a traktor TLT-je hajtja. A 2. kategóriás felfüggesztési rendszerrel felszerelt traktoron történő felfüggesztésre alkalmasak

A gép közúti kerekeket ( fém vagy gumi ) használ, a gerinc állítható mélységével. A burgonya gerincet egy megfelelően elhelyezett ekevas aláássa, majd a rostáló szalagra kerül.

A szalag mozgása és rázása következtében a gerinc összetörik és a talaj átfolyik a szállítórudakon, míg a kiásott gumó/gyökér a gép hátuljába kerül.

Az ásó hátulján egy megfelelően profilozott csúszdarácsot használnak, amely az ásott burgonyát az ásó mögötti gerincre irányítja. A csúszda rács lehetővé teszi az ásott burgonyagumók elhelyezését oly módon, hogy a következő menet során korlátozza a traktor gumiabroncsainak sérülését.

Kérdés esetén hívjon minket bizalommal! 

Szállítással kapcsolatban: érdeklődjön


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Béla
2019.01.31 13:52
Aki mezőgazdasági gépekkel foglalkozik, az tudja, hogy milyen nehéz jó áron jó minőséget venni. Az Agroszakinál viszont mindig teljesül ez a két feltétel.
Agro-Szaki