Pénzvisszafizetési Garancia
Tanúsítvány

      Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Hírlevél
Pontgyűjtő számla
Facebook
Fogyasztó Barát

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fizetési megoldás

Hírek, Blog

2018.10.30 18:53
A GRAMMER vezetőülés különleges
BIZTONSÁGOT - MINŐSÉGET - KÉNYELMET
kínál minden volán mögött ülő embernek.

A GRAMMER vezetőülés különleges biztonságot és minőséget, kényelmet kínál minden volán mögött ülő embernek.

A GRAMMER sikertörténete több mint 100 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Willibald GRAMMER megnyitotta a nyeregágyat Ambergben. Azóta a GRAMMER az "ülőpárnák" regionális szolgáltatójává vált az autóipar és a haszongépjárműipar globális szereplőjeként.

 

 

Kihasználatlan lehetőségek a
zöldség  - és gyömölcstermesztésben

Hiába rendelkezik rendkívül jó környezeti adottságokkal Magyarország, a rendszerváltás óta szűkülő termőterületen, az uniós átlagtól messze lemaradó termelékenységgel működik a zöldség- és gyümölcstermesztés. Az OTP Agrár szakértői ennek okait elemzik, és felvázolják a kilábaláshoz szükséges feltételeket.

 

Egy kis időutazás MTZ traktorjainkkal

Fehéroroszországban a ’Minszki Traktorgyárban’ 1950 óta gyártják Mtz traktor  Belarus csodáinkat. Ezek a traktorok nagyon jól ismertek a Független Államok Közösségében, és több mint 100 országba, köztük az Egyesült Államokba és Kanadába exportáltak.

Visszatéríteseket utal a Magyar Államkincstár!

A Magyar Államkincstár megkezdi a 2017. évi pénzügyi fegyelem alkalmazásából eredő visszatérítések kifizetését. Ennek érdekében az ügyfeleknek célszerű ellenőrizniük a korábban megadott adatok helyességét.

 

     Nagy szükség lenne a csapadékra termőföldjeinknek

 

Bár a még kint lévő kukorica betakarításához a száraz idő optimális, a fejlődésben lévő repcének és az őszi búza vetés előtti homlokrakodóval történő talajelőkészítéséhez nagy szükség lenne minimum 20-30 mm csapadékra. Márpedig a középtávú előrejelzések szerint október közepéig ekkora mennyiség még közel sem valószínű, ez pedig már komolyabb gondokat okozhat.

 

 

Képtalálat a következőre: „szílva” Külföldön is szeretik magyar szilváinkat

Évente átlagosan 1,3 kg szilvát fogyasztanak a magyarok: a gyümölcs frissen, lekvárként, befőzve és pálinkaként is népszerű. A hazai szilvaültetvények több mint fele Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megyében található. A minőségi magyar friss szilva és szilvapüré külföldön is keresett.

 

Agro-Szaki